Telefon 66 90 22 11
Konglungveien 201
1392 Vettre

Om oss

Ja, vi ligger i et hotell! Du har kanskje besøkt kjedelige hotell restauranter som er utdaterte, slitte og som mest tjener som et “foringssted” enn å gi deg en restaurantopplevelse? Antakelig kjenner du deg igjen…

Som vår kjøkkensjef sier det:

Vår matfilosofi i restaurant Ask er ganske ydmyk. At vi lager maten fra scratch (red adm. “fra bunnen av”.) og velger å benytte norske råvarer så langt det går ser vi som en selvfølge. Derimot har vi lagt fokus på hvordan vi serverer vår mat. Vi ønsker at opplevelsen skal være litt som hjemme hos deg selv. Litt rustikt og mye kjærlighet på bordet – for finnes det noe bedre enn å dele et måltid med nære og kjære, venner, kolleger eller familie?

Restauranten har et åpent kjøkken hvor kokkene lager maten og kullgrillen er selve kjernen i restauranten og gir grunnlaget for meny komposisjonen. Bruk av kullgrill gir råvarene en distinkt og god dyp smak Dette skaper en levende restaurant og ikke minst kjøkken hvor gjestene kan se maten bli tilberedt til både frokost, lunsj og ikke minst middag. Tiden er over hvor maten kom gjennom en dør i veggen. Hotellet har alltid vært kjent for god mat & drikke, og har nå nådd nye høyder.

Gjesten møtes av et uformelt miljø, åpent kjøkken, stort vinrom med viner for de fleste sitt budsjett, men gir også mulighet for utskeielser dersom anledningen byr seg.

Ask har en uformell atmosfære og menyen er rustikk. Hovedingrediensen i hver rett blir servert på spennende tallerkener, mens tilbehøret serveres ved siden av som man deler med resten av gjestene ved bordet. Dette “sharing” konseptet skaper en uformell atmosfære og lar gjestene selv smake seg frem til gode kombinasjoner.

Bakgrunnen for valg av navnet er mange og gir også en aldri så liten hyldest til Asker kommune som har ask i sitt kommunevåpen.

Her på Vettre sier vi “Ask – litt lørdag hver dag”.