Telefon 66 90 22 11
Konglungveien 201
1392 Vettre

Selskap & Arrangement

I tillegg til restaurantens 140 sitteplasser har man også tilstøtende lokaler med kapasitet til fra 40 til 250 gjester. Åpner man opp de skjulte dørene mellom disse lokalene øker vi kapasiteten til 400 gjester.

Skal du arrangere en konfirmasjon eller en bryllupsmiddag? Eller kanskje en reunion?

Vinterhagen er et lyst og trivelig lokale med kapasitet inntil ca. 40 gjester. Ved større arrangement har vi for eksempel vår bankettsal som kan ta opptil 250 gjester. Her har vi scene, dansegulv, lerret, godt lydanlegg, samt prosjektor til eventuell bilde-fremvisning.

Om sommeren kan du sitte ute på terrassen og nyte et godt måltid, mens du ser solen gå ned over Skaugumsåsen. Terrassen er også perfekt om ditt firma skal ha en sommeravslutning. Vi har store utegriller og terrassen er populær når solen titter frem.

Mange av våre grupper legger sin lunsj eller middag til den fredede sveitservillaen Esviken, kun få minutter unna. Esviken er en fredet lystbolig i sveitserstil fra 1872 hvor vi kan arrangere lunsjer, middager, bryllup og andre arrangement. Huset ble senest pusset opp og renovert i 2014 og har en dam, samt en vakker hage rundt seg og en gresslette som går ned til sjøkanten i Leangbukta. Inne i den vakre bygningen har vi kapasitet til ca. 60 gjester og i hagen står det et flott partytelt for inntil 200 gjester. Vi kan arrangere felles transport til Esviken, eller man tar kyststien fra hotellet og ankommer etter ca. 15 minutters hyggelig spasertur. www.esviken.no