SELSKAP & ARRANGEMENT

 

HOLD DITT SELSKAP PÅ RESTAURANT ASK

Skal du arrangere bryllup, konfirmasjon, dåp, reunion, vennefest eller et annen type selskap, har vi fasiliteter og menyer for enhver smak. Vi har selskapsmenyer for små og store begivenheter, a la carte og grillmeny. Vi tilpasser for ditt arrangement.    

KAPASITET & FASILITETER

I tillegg til 120 sitteplasser i selve restauranten, har vi tilstøtende lokaler med kapasitet fra 40 til 230 gjester. De skjulte dørene kan åpnes og restauranten vil ha plass til 350 gjester.

Vinterhagen er et lyst og trivelig lokale med plass til 40 gjester. Her finnes også en stor og flott peis, som gir koselig stemning når høst og vinter er på vei.

Ved større arrangement kan du velge bankettsalen «Konglungen» som kan ta opptil 230 gjester. Denne salen er 270 m2 stor, med tilhørende scene med fullt lyd – og lysutstyr. Salen har store vinduer, høyt under taket (ca. 12 m), god akustikk og frisk luft, samt direkte utgang til grøntområder.

Om sommeren kan du sitte ute på terrassen og nyte et godt grillmåltid, mens du ser solen gå ned over Skaugumsåsen. Terrassen er også perfekt om ditt firma skal ha en sommeravslutning. Restaurant Ask har store utegriller og grillterrassen er populær når solen titter frem.

 

nb_NONorsk bokmål