Vinter À La Carte
Forretter
KREMET SOPPSUPPE
Saftig and, shimejisopp, krutonger
205, –
GRESSKARRISOTTO
Cava, Gorgonzola, salvie
215,- / 305, –
Hovedretter
TORTELLONI BOLOGNESE
239, –
CRISPY KYLLINGBURGER
Hjertesalat, cheddarost, avokado- og limemajones,
pretzel hamburgerbrød, pommes frites
275, –
ASKS JOSPERGRILLEDE SIGNATURBURGER
Karamellisert sideflesk, rødløk, hjertesalat, chipotlemajones, cheddarost, brioche, pommes frites
Spør din servitør om kveldens utvalg i både vegetar og vegansk.
285, –
STEKT TORSKEFILET
Broccolini, gresskarkrem, aioli, ponzusaus, poteter
355, –
HJORTERAGU
Sesongens sopp, tyttebær, mandelpoteter
325, –
GRILLET GRESSFORET ENTRECÔTE
Sesongens grønnsaker, grønn peppersaus, røstipoteter
465, –
LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK
Potetpurè, romanesco, rotgrønnsaker, lammesjy
385, –
GRILLET CÔTE DE BOEUF AV NORSK KALV
Sesongens grønnsaker, chimichurri, kveldens poteter
(For 1-2 personer) Spør din servitør om tilgjengelighet
Barnemeny
PØLSE OG POMMES FRITES
85, –
PASTA BOLOGNESE
145, –
BARNEBURGER MED POMMES FRITES
125, –
BARNEIS – TO KULER
79, –
Søte fristelser
PISTASJ CULANT
Klementinsorbè
125, –
BASKISK OSTEKAKE
Bjørnebærcoulis
125, –
SERVERES FRA 18:00 TIL 20:45