Vinter À La Carte

  Forretter

KREMET SOPPSUPPE
Saftig and, shimejisopp, krutonger
205, –

GRESSKARRISOTTO
Cava, Gorgonzola, salvie
215,- / 305, –

Hovedretter

TORTELLONI BOLOGNESE
239, –

CRISPY KYLLINGBURGER
Hjertesalat, cheddarost, avokado- og limemajones,
pretzel hamburgerbrød, pommes frites
275, –

ASKS JOSPERGRILLEDE SIGNATURBURGER
Karamellisert sideflesk, rødløk, hjertesalat, chipotlemajones, cheddarost, brioche, pommes frites
Spør din servitør om kveldens utvalg i både vegetar og vegansk.
285, –

STEKT TORSKEFILET
Broccolini, gresskarkrem, aioli, ponzusaus, poteter

355, –

HJORTERAGU
Sesongens sopp, tyttebær, mandelpoteter

325, –

GRILLET GRESSFORET ENTRECÔTE
Sesongens grønnsaker, grønn peppersaus, røstipoteter

465, –

LANGTIDSSTEKT LAMMESKANK
Potetpurè, romanesco, rotgrønnsaker, lammesjy

385, –

GRILLET CÔTE DE BOEUF AV NORSK KALV
Sesongens grønnsaker, chimichurri, kveldens poteter

(For 1-2 personer) Spør din servitør om tilgjengelighet

Barnemeny

PØLSE OG POMMES FRITES

85, –

PASTA BOLOGNESE 

145, –

BARNEBURGER MED POMMES FRITES

125, –

BARNEIS – TO KULER

79, –

Søte fristelser

PISTASJ CULANT
Klementinsorbè
125, –

BASKISK OSTEKAKE
Bjørnebærcoulis
125, –

SERVERES FRA 18:00 TIL 20:45

nb_NONorsk bokmål