OM OSS

I Restaurant Ask byr vi på ferske smaker, tilberedt med kjærlighet

Du ønskes velkommen til et uformelt miljø, med en lun og rustikk atmosfære. Vi har et åpent kjøkken, pluss et stort vinrom med viner for de fleste smaksløker og preferanser.

Og ja – Restaurant Ask ligger i et hotell, men tiden er dog forbi for «kjedelige» hotellrestauranter. Hos oss får du en genuin følelse av hygge, ro, komfort og herlige mat- og drikkeopplevelser. Enten inne i vår lyse, koselige og luftige restaurantdel – eller ute på vår grønne «oase» – terrassen som er åpen når sommerværet har kommet for å bli.

MENYPROFIL

Vår fantastiske Josper kullgrill er selve kjernen i restauranten og gir grunnlaget for menykomposisjonen. Kullgrill gir råvarene en helt unik smak. Restaurant har et stort og åpent kjøkken, og dette skaper en levende restaurant og ikke minst et kjøkken hvor gjestene kan se maten bli tilberedt til både frokost, lunsj og middag. Vi ønsker at du skal føle at du er med litt inne på kjøkkenet – akkurat som hjemme.

 

 

Vår kjøkkensjef sier:

«Vår matfilosofi i restaurant Ask er ganske rett frem og nedpå. Vi lager ærlig mat fra scratch. Norske råvarer så langt det går ser vi som en selvfølge. Vi har fokus på hvordan vi serverer vår mat. Vi ønsker at opplevelsen skal være litt som hjemme hos deg selv. Litt rustikt og mye kjærlighet på bordet – finnes det noe bedre enn å dele et måltid med nære og kjære, venner, kolleger eller familie?»

Velkommen til Ask!

nb_NONorsk bokmål