OM OSS

I Restaurant Ask byr vi på ferske smaker, tilberedt med kjærlighet

Du ønskes velkommen til et uformelt miljø, med en lun og rustikk atmosfære. Vi har et åpent kjøkken, pluss et stort vinrom med viner for de fleste smaksløker og preferanser.

Og ja – Restaurant Ask ligger i et hotell, men tiden er dog forbi for «kjedelige» hotellrestauranter. Hos oss får du en genuin følelse av hygge, ro, komfort og herlige mat- og drikkeopplevelser. Enten inne i vår lyse, koselige og luftige restaurantdel – eller ute på vår grønne «oase» – terrassen som er åpen når sommerværet har kommet for å bli.

MENYPROFIL

Vårt fantastiske kjøkken er selve kjernen i restauranten og gir grunnlaget for vår menykomposisjon. Her benytter vi åpen kullgrill som gir råvarene en helt unik smaksoppvelse. Restauranten har et stort og åpent kjøkken, og dette skaper en levende restaurant hvor gjestene kan se maten bli tilberedt.

 

 

 

Vår kjøkkensjef sier:

«Vår matfilosofi i restaurant Ask er ganske rett frem og nedpå. Vi lager ærlig mat fra scratch. Norske råvarer så langt det går ser vi som en selvfølge. Vi har fokus på hvordan vi serverer vår mat. Litt rustikt og mye kjærlighet på bordet – finnes det noe bedre enn å dele et måltid med nære og kjære, venner, kolleger eller familie?»

Velkommen til Ask!

nb_NONorsk bokmål